Bütünleme Sınavı Hakkında

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Güz Dönemi Bütünleme Sınavları, Bahar yarıyılının ilk haftası olan 17 - 23 Şubat 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılı akademik takviminde herhangi bir değişikliğe gidilmemiş olup, Bahar yarıyılı dersleri 17 Şubat 2020 tarihinde başlayacaktır. Öğrencilerimiz sınavları olduğu saatler dışında, ders kayıtları tamamlanmamış olsa dahi, normal derslerine devam edeceklerdir. Şartlı dersler nedeniyle öğrenci ders kayıtları 28 Şubat 2020 tarihine kadar uzatılmıştır.

ERASMUS kapsamında başka bir üniversiteye gidecek öğrencilerimiz, gidiş tarihleri bütünleme sınav tarihinden önce olacak şekilde planlanmışsa, ERASMUS dönüşünde bütünleme sınavına girme hakkına sahip olacaklardır.

Kurum içi, Çift Anadal ve Yandal yatay geçiş başvuruları için son başvuru tarihi 28 Şubat 2020 olarak düzenlenmiştir.

11 Şubat 2020 tarihinde yapılması planlanan Tek Ders Sınavı, 28 Şubat 2020 tarihinde yapılacaktır.

Azami süreyi aşan önlisans öğrencileri için Ek Sınav son başvuru tarihi 26 Şubat 2020 olarak düzenlenmiştir.

Tıp ve Diş Hekimliği Fakültelerinin 27 Ocak 2020 tarihinde başlayacak eğitimleri, 03 Şubat 2020 Pazartesi başlayacak şekilde düzenlenmiştir.

Teknoloji Fakültesi Bahar Yarıyılı İş Yeri Eğitimine gidecek olan öğrencilerimiz, varsa bütünleme sınavlarına girdikten sonra ilgili iş yeri eğitimine başlayacaklardır. Detaylar için ilgili dekanlık ile iletişime geçiniz.