Bölüm Tanıtım Etkinliği Düzenlendi Çarşamba, Eylül 26, 2018 - 16:19

Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Buran'ın sunumları eşliğinde yeni öğrencilerimize yönelik bölüm tanıtım etkinliği düzenlendi.

Somut Olmayan Kültürel Miras Paneli Gerçekleştirildi Pazartesi, Nisan 2, 2018 - 13:13

Fırat Üniversitesi Edebiyat Öğrenci Topluluğu ta

Nevruz Etkinlikleri kapsamında "Orta Asya Türk Geleneğinde Nevruz" konulu konferans gerçekleştirildi Çarşamba, Mart 21, 2018 - 14:57

Üniversitemiz Nevruz etkinlikleri kapsamında, Bölümümüz Öğretim Üyesi Dr. Birol İpek tarafından "Orta Asya Türk Geleneğinde Nevruz" konulu konferans gerçekleştirildi.

Çanakkale Şehitlerini Anma Etkinliği Gerçekleştirildi Çarşamba, Mart 21, 2018 - 14:51

Fırat Üniversitesi Edebiyat Öğrenci Topluluğu tarafından Çanakkale Şehitlerini anma etkinlikleri kapsamında "Tarihten Topluma; Toplumdan Sanata Çanakkale" konulu panel gerçekleştirildi.

Mehmet Akif Ersoy ve Milli Mücadele Konulu Konferans Gerçekleştirildi Pazartesi, Mart 12, 2018 - 11:39

Bölümümüz öğretim üyesi Prof. Dr. İbrahim KAVAS tarafından Mehmet Akif Ersoy ve Milli Mücadele konulu konferans gerçekleştirildi.

TÜRK DÜNYASI HİZMET ÖDÜLÜ PROF. DR. AHMET BURAN'A VERİLDİ Salı, Ekim 24, 2017 - 14:12

Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Ahmet BURAN'a, V. Türk Dünyası Ekonomi Forumu Bilim Kurulu tarafından, Türk Dünyası kültür birliğine yaptığı katkılardan dolayı "TÜRK DÜNYASI HİZMET ÖDÜLÜ" verildi. Kıymetli, Hocamızı tebrik eder, başarılarının daim olmasını dileriz.

Sayfalar